Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Méret információ

Hogyan válassza ki a megfelelő méretet, ha extra méretekkel rendelkezik? – Nagyméretű ruha rendelése egyszerűen.

Tudjuk jól, hogy a nagyméretű ruhák rendelése közel sem olyan egyszerű, mint ahogy sokan gondolják. Még átlagos méretekkel is tévedhet az online ruha vásárlások során, pláne, hogy ha extra nagy méretekkel rendelkezik. 

Mi gondolunk Önre, aki online szeretne ruhát vásárolni XL-12XL méretekben. Higgye el, ha megfelelően méri le magát, szinte lehetetlen tévedni a ruhaméretekkel.

Üzletünkben több gyártó termékeit értékesítjük. A termékek között méretbeli különbségek lehetnek fazontól, típustól, gyártótól függően, ezért minden termékünkhöz külön mérettáblázatot készítettünk, amit a termékleírásnál és a termékképeknél is megtalál.

Pólót, inget, pulóver, kabátot szeretne nagy méretben?

Így vegyen méretet:

1, Álljon egyenesen, hasát engedje ki. Mérőszalaggal mérje körbe a derekát a hasi résznél. A kapott centimétert felezze meg, majd válassza ki az Önnek megfelelő méretet. A nagyméretű póló, ing, pulóver, kabát stb. hosszát a nyaki résztől mérje egészen az aljáig.

Ha az Ön által keresett méret két szám közé esik, válassza a nagyobb méretet!

 

Hogyan vegyek póló méretet

VAGY

2, Válasszon egy saját, méretben megfelelő pólót, inget, pulóvert stb. és terítse le egy egyenes felületre pl. asztalra. Közép tájon mérje le mérőszalaggal. A kapott centiméter alapján válassza ki az Önnek megfelelő méretet. A nagyméretű póló, ing, pulóver, kabát stb. hosszát a nyaki résztől mérje egészen az aljáig.

Ha az Ön által keresett méret két szám közé esik, válassza a nagyobb méretet!

Hogyan vegyek nagyméretű póló méretet

 

Farmernadrágot, elegáns nadrágot, melegítőnadrágot szeretne nagy méretben?

Így vegyen méretet:

1, Álljon egyenesen, hasát engedje ki. Mérőszalaggal mérje körbe a derekát a hasi résznél ott ahol a nadrágot viseli (pocakon vagy pocak alatt). A kapott centimétert alapján válassza ki az Önnek megfelelő méretet. A nadrág hosszát a derekától a szár végéig mérje le. Az ülep hosszát a nadrág derekától mérje a lábak közötti részig.

Ha az Ön által keresett méret két szám közé esik, válassza a nagyobb méretet!

Nagyméretű nadrág, méret információ

VAGY

2, Válasszon egy saját, méretben megfelelő farmernadrágot, elegáns nadrágot stb. és terítse le egy egyenes felületre pl. asztalra. Mérőszalaggal mérje le a nadrág felső részét a derekánál. A kapott centimétert duplázza meg, majd válassza ki az Önnek megfelelő méretet.nadrág hosszát a derekától a szár végéig mérje le. Az ülep hosszát a nadrág derekától mérje a lábak közötti részig.

Ha az Ön által keresett méret két szám közé esik, válassza a nagyobb méretet!

 

Nagyméretű nadrág, méret információ

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy melyik méret lenne megfelelő, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségünk egyikén!

Az oldal tetejére