Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Rólunk

Több mint 10 évnyi kereskedelmi tapasztalat alapján, MR.BB Big Size üzletünk 2018. nyarán nyitotta meg kapuit az igazán NAGYméretű urak előtt.

Vevői igények és visszajelzések alapján pedig 2019. tavaszán elindítottuk férfi nagyméretű ruházati webáruházunkat (www.nagymereturuha.hu), így könnyítve elérésünket. 

Célunk, hogy az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkező férfiak is megtalálják az ízlésüknek, egyéniségüknek megfelelő pólót, inget, nadrágot, öltönyt, zakót, szabadidőt stbXL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL, 10XL, 11XL, 12XL méretekben.

Webáruházunk nem rendelkezik külön raktárkészlettel, így előfordulhat, hogy az éppen megrendelt termék nem áll rendelkezésünkre, ebben az esetben igyekszünk hasonló terméket ajánlani. 

Segítünk a nagyméretű ruha vásárlásban, online is!

Szeretnénk, hogy a vásárlás öröm legyen és ne nyűg! Éppen ezért kínálatunk színes palettáján mindenki megtalálhatja a megfelelő ruhadarabot XL-től akár 12XL-ig. 

Termékeink magas minőségűek, melyet hazai és külföldi gyártók, nagykereskedők tesznek elérhetővé, ennek köszönhetően kínálatunk folyamatosan bővül, változik.

Öltözködjön Ön is divatosan, legyen sikkes a hétköznapokon és alkalmakkor is! 

Válogasson kedvére sportos és elegáns termékeink közül: nagyméretű pólók, pulóverek, farmer és elegáns nadrágok, melegítők, öltönyök, zakók, ingek és kiegészítők széles választékával várjuk az urakat XL-től egészen 12XL-es méretig. 

Rendeljen kényelmesen, online pár kattintással vagy látogasson el hozzánk üzletünkben és élvezze a NAGYok által nyújtott különleges szolgáltatásokat! Tapasztalt kollégáink segíteni fognak Önnek, hogy az igényeinek, testalkatának leginkább megfelelő ruhadarabot megtalálja, sőt az üzletünkben vásárolt termékek esetén helyben vállalunk igazítást, nadrágfelvarrást, szűkítést díjmentesen!

Nagyméretű ruhák online és személyesen is.

Címünk: AsiaCenter (1152 Bp. Szentmihályi út 167-169.) Keleti szárny (JOBB OLDALI ÉPÜLET), földszinten, a panoráma lift mögött.

Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök: 10-19 óráig

                     Péntek-Szombat: 10-20 óráig

                     Vasárnap: 10-19 óráig

Üzlet telefonszáma: +36/70-779-6608 ( üzlet nyitvatartási ideje alatt )

Mr.BB Big Size üzlet

 

Az oldal tetejére