Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szállítás és fizetés

1, Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Futárszolgálattal gyorsan és hatékonyan kézhez kapja a csomagot. Magyarország egész területén, a csomag átadást követő̋ munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül.

Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 - 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesíti a futárszolgálat a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

A GLS futárszolgálattal történő házhozszállítás díja:

- A szállítás egységesen bruttó 2.000 Ft, az utánvét díja + 800 Ft.

- 50.000 Ft vásárlás fölött ingyenes.

Előre utalással fizetett megrendelés esetén, Önnek a futár felé nincs fizetési kötelezettsége.

A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek.

Amennyiben hétvégi szállítást vagy külföldre szeretne rendelni, kérjen egyedi ajánlatot a mr.bbbigsize@gmail.com e-mail címen!

Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom látható, pl. kiszakadt a doboz, kérjük, az átvételnél ellenőrizze a csomag tartalmát és haladéktalanul jelezze a futárnak, aki kárjegyzőkönyvet vesz fel a csomagátadásnál!

2, Átvétel GLS Csomagpontokon

Ha nem szereti a kötöttséget, várakozást, kérje csomagját az Önhöz legközelebb lévő GLS Csomagpont átvevőhelyre. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül a megjelölt GLS Csomagpontra.

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitvatartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál leginkább készpénzfizetési lehetőségre van mód.

A GLS Csomagpontokra történő szállítás díja:

- A szállítás egységesen bruttó 2.000 Ft, az utánvét díja + 800 Ft.

- 50.000 Ft vásárlás fölött ingyenes.

Előre utalással fizetett megrendelés esetén, Önnek az átvevőhelyen nincs fizetési kötelezettsége.

A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom látható, pl. kiszakadt a doboz, kérjük, az átvételnél ellenőrizze a csomag tartalmát és haladéktalanul jelezze a Csomagponton!

3, Személyes átvétel üzletünkben

Üzletünkben kényelmesen átveheti a megrendelt terméket valamint fel is próbálhatja. E-mailben értesítjük, hogy mikortól veheti át a terméket boltunk nyitvatartási idejében. A megrendelt terméket 5 munkanapig áll módunkban félretenni, amennyiben ez idő alatt nem veszi át, úgy megrendelését töröljük, melyről e-mailben értesítjük!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy üzletünkben kizárólag készpénzben, magyar forintban tud fizetni.

Üzletünk címe: ASIA CENTER (1152 Bp., Szentmihályi út 167-169, Keleti szárny, földszint, a panoráma lift mögött)

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 10h-19h

                      Péntek-Szombat: 10h-20h

                      Vasárnap: 10h-19h

A személyes átvétel díjmentes!

Ha a kiválasztott terméket előre utalással szeretné fizetni, kérjük a megrendelés végösszegét a visszaigazolást követően 3 munkanapon belül rendezze átutalással vagy banki készpénzbefizetéssel a következő adatokkal:

- Kedvezményezett neve: BB Barakat Bt.
- Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11704021-21137824-00000000 (OTP Bank)
- Közlemény: Megrendelés azonosító, Megrendelő neve


A csomagot az összeg bankszámlánkra történt beérkezését követően tudjuk indítani. A számlát a csomagban találja majd.


Visszaszállítás, csere feltételei

Bővebb információt itt talál.

Az oldal tetejére