Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Erőpróba extra méretekben

Mr.BB Big Size
2021. 04. 03. 14:45:51

Egy szép napfényes márciusi hétvégén különleges vendégek látogattak el hozzánk, a Mr.BB Big Size-Extra nagyméretű férfi üzletünkben! Tihanyit Tóth Csaba színművész és Magyarország legerősebb emberei, Molnár Zsolt és Sebestyén János. 

Tihanyi Tóth Csaba látogatása nagyméretű férfi ruházati üzletünkben.              Tihanyi Tóth Csaba látogatása nagyméretű férfi ruházati üzletünkben.

A sokak által kedvelt Barátok közt népszerű szereplője, leginkább zakókat és öltönyöket próbált. Stílusos, egyedi darabok után kutatott, amikben nem csak kedvesét, hanem a nagyközönséget is elkápráztathatja! 

Tihanyi Tóth Csaba elegáns zakókat próbál.          Tihanyi Tóth Csaba elegáns zakókat próbál.         Tihanyi Tóth Csaba elegáns zakókat próbál.

Tihanyi Tóth Csabán remekül mutatott minden zakó és öltöny

Az igazi kihívást a CESA neves versenyzői jelentették, hiszen alkatuk nem mondható testesnek vagy Big Size-nak.... Tehát olyan zakókat, ingeket, pólókat, melegítőket kellett keresnünk, amik nem túl szélesek pocakra, azonban vállra és karra elég szélesek.

Strongman ruha vásárlás Mr.BB Big Size üzletében          Strongman ruha vásárlás Mr.BB Big Size üzletében         Strongman ruha vásárlás Mr.BB Big Size üzletében

Miután közösen megkerestük a tökéletes öltözetet, következett az igazán izgalmas erő és minőség próba. A strongman-ek egy több mint 100 kg-os kőgolyót emeltek meg a kiválasztott extra méretű ingekben és zakókban.

Strongmang ing próba Mr.BB Big Size módra          

Magyarország legerősebb emberei által most már mindenki láthatja, hogy ruháink melyek egészen óriási méretekben is kaphatóak, nem csak divatosak, egyediek, hanem kiváló minőségűek is!

Büszkén mondhatjuk Mr.BB Big Size kollekciója kiállta a legnehezebb próbát is!

Ismételten fantasztikus embereket ismerhettünk meg és örömünkre szolgált, hogy termékeink mind külsőre, méretre és minőségre is elnyerték tetszését az igazán erős fiúknak valamint Tihanyi Tóth Csaba művész úrnak

Tihanyi Tóth Csaba,Strongman,Mr.BB Big Size csapata

Várjuk szeretettel Önt is személyesen üzletünkben vagy online webáruházunkban!

Az oldal tetejére