Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Elegáns nagyméretű öltönyök

Mr.BB Big Size
2022. 10. 31. 18:35:53

Egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat egy klasszikus, sötét színű nagyméretű öltöny, amit akár hétköznapokra akár alkalmakra is felvehet!

Divatos pocakos öltönyök   Alkalmi férfi ruházat extra nagy méretekben

Az öltönyök lehetnek klasszikusak vagy divatosak, kettő vagy több részesek. Attól függően, hogy milyen alkalomra szeretné felvenni, különböző színek és anyagok közül válogathat. Karácsonyra, születésnapra, húsvétra bátran viselhet sportos elegáns öltönyt vagy zakót akár a hagyományos fekete színtől eltérőt is. Megjelenését feldobhatja egy színes inggel vagy trendi garbóval.

Szürke nagyméretű férfi öltöny   Extra méretű szürke öltöny

Alkalmi öltönyök extra méretekben

Színházba, komolyzenei koncertekre, estélyi alkalmakra a klasszikus, fekete öltöny javasolt. Egy szép inggel és láncos brossal kiegészítve még egyedibbé varázsolhatja megjelenését.

Egy esküvőn a vőlegény viselhet kettő vagy több részes úgynevezett ceremónia öltönyt. Ezek a darabok általában díszesebb, fényes-matt anyagok kombinációjából állnak, ezzel növelve az exkluzív megjelenést. 

Nagyméretű öltöny prémium minőségben  Pocakos férfi öltöny

  Sötétkék ceremónia öltöny extra nagy méretekben

Ha nem szereti a kellemetlen meglepetéseket, javasoljuk, hogy a régóta nem viselt, szekrény mélyén lapuló öltönyét a nagy nap előtt mindenképpen próbálja fel! Az évek, hónapok alatt testsúlyunk ,alkatunk változhat. Ha öltönyéből kifogyott vagy éppenséggel kihízta, ideje beszereznie egyet alkatának megfelelően. 

Férfi kabátok extra nagy méretekben  Nagyméretű férfi kabátok 2XL-10XL

Budapest üzletünkben, széles kínálattal várjuk a nagy méretekkel, pocakkal rendelkező urakat. Elegáns nadrágok, kabátok, pulóverek, ingek 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL, 10XL méretekben. Öltönyök, zakók 58-80-as méretekig kaphatóak.

 

Az oldal tetejére