Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Bosszúság mentes vásárlás titka

Mr.BB Big Size
2023. 04. 17. 19:15:47
Bosszúság mentes vásárlás titka

Pontos szűrési lehetőség has körméret alapján

Nem szeret interneten keresztül rendelni, mert fél attól, hogy nem lesz jó a rendelt póló, ing vagy nadrág mérete? 

Nagyméretű férfi ruha vásárlás pontos méretekkel

Megértjük aggodalmát, éppen ezért fejlesztettük ki egyedi szűrőinket! Mivel webáruházunkban több gyártó nagyméretű pólóit, ingeit, nadrágjait, pulóvereit stb. értékesítjük, amiknek méretezése eltérő, ezért minden termékhez egyedi mérettáblázatot készítettünk.

Hogy megkönnyítsük Önnek az ideális termék megtalálását kifejlesztettük speciális szűrőinket, amiknek segítségével a ruha mérete (XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL..) vagy pontosabban a has körmérete (pl. 120-130 cm vagy 180-200 cm) alapján tud keresni az adott kategóriákon belül.

Hogyan használja a szűrőt a kiválasztott kategórián belül?

1, Ruha méret alapján: Válassza ki a kívánt vagy megszokott méretet (XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL...), majd ellenőrizze a kívánt termékhez tartozó mérettáblázatot. A ruha mérete alatt megjelenik az adott termékhez tartozó has körméret is!

2, Has körméret alapján:

-ha pólót, inget, pulóvert, melegítőt vagy kabátot szeretne: mérőszalaggal mérje körbe magát a pocak közepénél vagy vízszintes felületen teljesen kinyújtva (ahogyan felvéve állna) terítse ki a felsőt és közép tájon mérje le (a kapott számot szorozza meg 2-vel). Húzza a csúszkát a kapott számnak megfelelően -tól/-ig, majd ellenőrizze a kívánt termékhez tartozó mérettáblázatot. A ruha mérete alatt megjelenik az adott termékhez tartozó has körméret is!

-ha nadrágot, úszónadrágot, boxert szeretne: mérőszalaggal mérje körbe magát ott ahol a nadrágot viseli pocakon/pocak alatt vagy vízszintes felületen teljesen kinyújtva (ahogyan felvéve állna) terítse ki a nadrágot és mérje le (a kapott számot szorozza meg 2-vel). Húzza a csúszkát a kapott számnak megfelelően -tól/-ig, majd ellenőrizze a kívánt termékhez tartozó mérettáblázatot. A ruha mérete alatt megjelenik az adott termékhez tartozó has körméret is!

Hogyan mérje le a has körméretét

Szűrők kinézete asztali számítógépen és mobilon:

Szűrő kinézete asztali számítógépen

Szűrő kinézete mobilon

 

Bízunk benne, hogy ezzel az egyedi funkcióval sikerül kellemes élményé varázsolnunk a vásárlást és ezáltal is könnyebbé tennünk a kiszemelt nagyméretű póló, ing, farmernadrág, stb. helyes méretének kiválasztását. Amennyiben mégis elbizonytalanodna, hogy melyik méret lenne a leginkább megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kellemes vásárlási élmény extra nagy méretekben

Tartalomhoz tartozó címkék: Extra nagyméretű férfi divat
Az oldal tetejére