Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Mit viseljünk szenteste?

Mr.BB Big Size
2020. 12. 05. 10:47:04

Lassan itt a karácsony, ami az idei évben talán más lesz, mint a megszokott! A nagy találkozások, bulik idén úgy néz ki kimaradnak, de nézzük a dolgok pozitív oldalát és hozzuk ki a maximumot!

A karácsony sokunk életében mozgalmas, már jóval az ünnep előtt lázban égünk. Előre megtervezett, kigondolt ajándékok beszerzése. Az ünnepi vacsora, ebéd megszervezése, az alapanyagok megvétele. A karácsonyfa kiválasztása, feldíszítése. Nagytakarítás, sütés-főzés és még sorolhatnám. Aztán elérkezik december 24.-e, a várva várt szenteste, készülőben az ínycsiklandó vacsora, az utolsó simításokat végezzük, amikor hirtelen kétségbeesünk, hogy hamarosan megérkeznek a vendégek, de nem tudjuk mit vegyünk fel! Ismerős a helyzet, ugye? 

Idén azonban a kialakult helyzet miatt, inkább szűk családi körben ünnepelhetünk. Kicsit talán kisebb sürgés-forgással, élvezhetjük eme nagyszerű ünnep értékét. Többet foglalkozhatunk családunkkal, magunkkal és talán több idő jut a pihenésre is. Elgondolkozhatunk azon, hogy mi is a karácsony valódi értéke, a szeretet, összetartozás!

1, De mit is vegyünk fel, ha kisebb vendégségbe vagyunk meghívva?

Karácsonyra illik elegánsan felöltözni, megjelenésünkkel fokozzuk az ünnepi hangulatot. Egy elegáns nagyméretű öltöny, egy szép ing tökéletes választás a karácsonyi vacsorára vagy ebédre.

karácsonyi divat tippek extra méretben férfiaknak

 

2, Ha szűk családi körben ünnepelünk vagy meglátogatjuk barátainkat, ne muszáj öltönyt felvennünk.

Elegáns és egyben sportos megjelenéshez, válasszon egy elegáns- vagy farmernadrágot egy csinos nagyméretű inggel. Ha ebédre hivatalos, választhat színes vagy mintás inget, amennyiben vacsorára inkább visszafogottabb színű és mintázatú inget válasszon.

karácsonyi divat tippek extra méretben férfiaknak

 

3, Ha nem megy vendégségbe, nem vár vendégeket, akkor idén nyugodtan kipróbálhatja milyen egy laza, kényelmes karácsony. Ünnepelheti a karácsonyt kényelmes ruhában például egy stílusos melegítőben

karácsonyi divat tippek nagyméretű férfiaknak

 

Kellemes készülődést kívánunk!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsony
Az oldal tetejére