Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet,amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nálunk járt Schobert Norbert és Rácz Géza

Mr.BB Big Size
2020. 12. 21. 22:31:30

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy Schobert Norbert, Magyarország legelismertebb fitness guruja, ellátogatott üzletünkbe, abból az alkalomból, hogy Rácz Gézának tett ígéretét beváltsa, miszerint, ha Géza lefogy 250 kg alá, új ruhákat vesz neki! Géza jelenleg 246 kg, ami a kínálatunkban lévő ruhák esetében 8XL-10XL-es ruhaméretnek felel meg (természetesen ez fazon illetve gyártó függő). 

Ebből az alkalomból készítettünk egy rövid bejelentkezést facebook oldalunkon.

Géza több szettet is választott, amik nagyon jól álltak neki! Örülünk Géza és Norbi sikerének és büszkék vagyunk arra, hogy ismét megmutathattuk, hogy attól, hogy valaki extra nagy méretekkel rendelkezik, még lehet divatos és jól öltözött! Drukkolunk Gézának és Norbinak, hogy közös munkájukkal elérjék céljukat és bízunk benne, hogy legközelebb, ha ellátogatnak Mr.BB Big Size üzletünkbe, kevesebb X-es ruhákkal kápráztathatjuk el!

Ha Ön is extra nagy méretekkel, 166 cm fölötti haskörfogattal rendelkezik, tekintse meg extra nagyméretű férfi ruháinkat! Kínálatunkban ingek, nadrágok, pulóverek, mellények stb. szerepelnek. 

Kérdés esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén, kattintson ide.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsony
Az oldal tetejére